ma 05/07

Laatste schoolweek

Tijdens de laatste schoolweek stond er nog heel wat op de planning. Zo fietsten we op donderdag 24 juni naar Vladslo. We bezochten er de Duitse begraafplaats met het treurend ouderpaar. Daarna konden we ons nog uitleven op het speelplein en skatepark in Koekelare.

Op vrijdag, maandag en dinsdag werden er heel wat juffen in de bloemetjes gezet. We wilden juf Carine van het derde kleuter, juf Marleen van het secretariaat en juf Maria van de opvang bedanken voor hun vele jaren bij ons op school en hen een fantastisch pensioen wensen. Maandagvoormiddag gingen we nog eens de sportieve toer op en speelden we estafette!

Iedereen weet wel 'iets goeds' over elke leerjaargenoot. Dus schreven we complimentjes naar elkaar. iedereen kreeg dit aandenken mee naar huis om goed te bewaren :). Dinsdagnamiddag wandelden we naar het Merkemveld. Met het materiaal dat de school kreeg van mooimakers konden we het bos nog 'mooier en schoner maken'. Woensdag sloten we het schooljaar af met een gezellige doequiz. Zo snel mogelijk een kaartenhuis bouwen, geblinddoekt parels op een ijzerdraadje rijgen, ... waren opdrachten die jullie tot een goed einde brachten!

We wensen jullie allemaal een fijne vakantie toe!

Nieuws

ma 01/08

Compilatie uit K1B

lees meer
zo 03/07

Frietjes bakken!

lees meer
zo 03/07

Vloethemveld

lees meer
Image Image