wo 26/06

L5 Laatste schoolweek!

Het is bijna niet te geloven... Dat laatste schoolweek zit erop. Wat hebben we genoten van de fantastische leerlingen in het vijfde leerjaar! We wouden dit schooljaar dan ook leuk afsluiten met nog heel wat activiteiten tijdens de laatste schoolweek. Op maandag fietsten we naar De Haan. Tijdens Bachten de Kupe konden we de fietstocht naar de zee niet doen door het slechte weer. Nu waren de weersgoden ons super gezind! Wat werd het een prachtige dag! De leerlingen fietsten megagoed! Op het strand konden jullie even vrij spelen. Daarna picknickten we gezellig samen. Om af te sluiten speelden we samen het strandspel waarbij je 'het beste zandkasteel' moest maken met je groep. Onderweg naar huis konden jullie nog genieten van een lekker ijsje dat juf Stéphanie ons bracht. Bedankt aan de begeleiders die die dag erbij waren!

Op dinsdag stond onze uitstap naar het Vloethemveld gepland, nadat we de kindercontacten hielden. Ook hier weer een dikke dankjewel aan de fietsbegeleiders! Eenmaal aangekomen kregen de leerlingen een rebus om te ontcijferen. Zo kwamen ze te weten welke wandelroute ze moesten volgen. Na de wandeling werkten ze in kleine groepjes aan de 'escapeopdracht'. Het Vloethemveld heeft een rijke geschiedenis. Zowel in WOI, WOII als het interbellum gebeurde er heel wat. Door opdrachten te ontcijferen kwamen ze heel wat te weten over deze geschiedenis. Daarmee konden ze op het einde een code kraken en zo hun vrijheid terug verdienen om te mogen vrij spelen in het speelbos. Het werd alweer een schitterende dag!

Op donderdag verdiende iedereen massa's complimentjes! Over iedereen valt wel iets goeds te vertellen. Dat deden we dan ook al was het al schrijvend. Iedere leerling schreef bij elke leerjaargenoot iets goeds. Wat leuk om dit allemaal te lezen.

Het mooie weer nodigde ook uit om een waterspelletje te spelen! In teams vulden jullie zo snel mogelijk jullie waterreservoir met kleine voorwerpjes. We zochten ook degene die het langst kon rondwandelen met een beker op zijn/haar hoofd. Wat deden jullie dit goed!

Op vrijdag speelden we nog met heel het vijfde samen een quiz! Daarna moesten we jammergenoeg afscheid nemen van jullie! Jullie waren/zijn TOP! We hopen jullie nog vaak terug te zien en wensen jullie het allerbeste. Prettige vakantie!!!

Nieuws

di 02/07

L2 en L3 Loppem

lees meer
di 02/07

L2 Kunstacademie

lees meer
wo 26/06

L5 Laatste schoolweek!

lees meer
Image Image